حکم قصاص مشروط برای زن معتاد شوهرکش صادر شد مرگ سالانه ۵۸ هزار ایرانی بر اثر آلودگی هوا| مشهدی‌ها در سال ۳۳۵ روز هوای آلوده‌تر از استاندارد‌های جهانی را تنفس کردند سالانه دو میلیون چینی می‌توانند به ایران سفر کنند دستگیری خانم دکتر قلابی حین انجام لیپوساکشن در منزل بیمار! گازگرفتگی دانش‌آموزان در مدرسه‌ای در خیابان ابوطالب مشهد (۱۸ آبان ۱۴۰۴) از شیرموز تا قهوه بیرون بر، چطور هوشمندانه و سلامت محور انتخاب کنیم؟ | واقعیت تلخ نوشیدنی‌های شیرین سرقت مسلحانه خشن از کودکان با ساطور + ویدئو تولید ۶۸۱ هزار تن کنسانتره دامی در خراسان رضوی از ابتدای سال تاکنون (۱۸ آبان ۱۴۰۴) شوینده‌های خانگی چقدر می‌توانند خطرناک باشند؟ صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی تشدید آلودگی در خراسان رضوی (۱۸ آبان ۱۴۰۴) سد‌های کشور در بحران کم‌آبی | دو سوم ظرفیت مخازن خالی است دستگیری عامل آتش‌سوزی در تالاب بیشه‌دالان بروجرد استان لرستان (۱۸ آبان ۱۴۰۴) افزایش مراجعه دانش‌آموزان به پزشک با علائم کاهش شنوایی پیری زودرس مغز در کمین این افراد است گزارشی از پاسخ گویی ضعیف مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتا | هک در چند دقیقه، پاسخ گویی در یک ساعت! به وقت تشنگی زمین مالیات اضافه کسرشده از بازنشستگان نفت برگردانده شد ۵ مکان دیدنی مشهد از چالیدره تا شاندیز گرانی، دلیل توزیع‌نشدن شیر مدارس بیمه بازنشستگان تأمین اجتماعی اعتباری ندارد! + ویدئو سرقت پس از صرف شام | بیهوش کردن نگهبان برای دزدی موج تب برفکی در راه است | مانور تمام‌عیار زلزله در مشهد برگزار می‌شود + فیلم افزایش آگاهی، مؤثرتر از افزایش سکه در مهریه | میزگرد مهریه شهرآرانیوز با حضور جمعی از کارشناسان حقوقی برگزار شد کسری ۱۳ هزار معلم در خراسان رضوی رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی: تا ۱۰ روز آینده خبری از باران نیست | زمستان امیدوارکننده‌تر رعایت اصول خودمراقبتی، راهی مؤثر برای کاهش اثرات آلودگی هوا پیشگیری و مراقبت از زخم پای دیابتی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۸ آبان ۱۴۰۴) | پایداری جوی تا پایان هفته در استان افزایش ۲۱ درصدی تخت‌های فعال بیمارستانی تأمین‌اجتماعی خراسان رضوی | عبور از یک میلیون و ۳۰۰ هزار نسخه دارویی طی شش ماه
سرخط خبرها

انهدام باند سارقین موبایل در تهران | فاش شدن سرقت‌ها با کارآگاه‌بازی زن صاحبخانه

  • کد خبر: ۱۷۴۸۴۳
  • ۲۷ تير ۱۴۰۲ - ۱۷:۲۱
انهدام باند سارقین موبایل در تهران | فاش شدن سرقت‌ها با کارآگاه‌بازی زن صاحبخانه
جوانی که ادعا می‌کند به دام یک کلاهبردار حرفه‌ای و همچنین یک سارق موبایل‌قاپ افتاده بوده، با استخدام چند نفر یک باند سرقت موبایل تشکیل داد.

به گزارش شهرآرانیوز، از ۲‌ماه قبل پلیس در جریان سرقت‌های سریالی باندی قرار گرفت که سوار بر موتور دست به گوشی‌قاپی در خیابان‌های پایتخت می‌زدند. به دستور قاضی مصطفی تقی‌زاده، بازپرس شعبه پنجم دادسرای ویژه سرقت، تحقیقات برای شناسایی و دستگیری دزدان شروع شد تا اینکه مدتی بعد، تماس یک زن میانسال با پلیس، باعث دستگیری اعضای این باند شد.

«من احتمال می‌دهم که مستأجرم یک باند سرقت را اداره می‌کند.» این جمله‌ای بود که زن میانسال در تماس با پلیس به زبان آورد. او می‌گفت: من صاحب خانه‌ای دوطبقه هستم و طبقه دوم را به پسر جوانی به نام هادی اجاره داده‌ام. او با خواهرش زندگی می‌کرد تا اینکه چند وقت پیش خواهرش ازدواج کرد و از ایران رفت. هادی چندماه کرایه خانه را پرداخت نکرد و مدعی بود که ورشکست شده است. کارمان به شکایت هم کشید و می‌خواستم او را از خانه‌ام بیرون کنم، اما یکباره وضع مالی او خوب شد. نه‌تن‌ها اجاره عقب‌افتاده را پرداخت کرد، بلکه یک ماشین هم خریده بود. من که به او مشکوک شده بودم، وی را زیرنظر گرفتم تا اینکه یک روز که در حال رفتن به پشت‌بام بودم، صدایش را هنگام حرف‌زدن با موبایلش شنیدم. از صحبت‌هایش فهمیدم که او رئیس یک باند سرقت است و تصمیم گرفتم ماجرا را به پلیس اطلاع دهم.

پس از اظهارات زن صاحبخانه، مأموران با حکم قضایی راهی خانه او شدند و با دستگیری مستأجر جوان، تعدادی گوشی سرقتی در آنجا کشف کردند. متهم که چاره‌ای جز بیان حقیقت نداشت، اعتراف کرد که سرکرده باند موبایل‌قاپان است و با استخدام ۴سارق، به‌صورت سریالی دست به سرقت می‌زنند. با اعترافات او، اعضای دیگر باند نیز دستگیر شدند و تحقیقات از آن‌ها ادامه دارد.

مالباخته دزد شد

هادی مدعی است که چندماه قبل به دام یک کلاهبردار گرفتار شده و همه سرمایه‌اش را از دست داده است؛ برای همین تصمیم گرفته باند سرقت راه بیندازد تا به پول برسد. گفتگو با او را بخوانید.

از ماجرای کلاهی که سرت رفت بگو.

بدبیاری آوردم و بعد راه اشتباهی را برای جبران این خسارت سنگین انتخاب کردم. راستش اصلا فکرش را نمی‌کردم که فریب بخورم. مرد کلاهبردار مهدی نام دارد. از طریق یکی از دوستانم با او آشنا شدم، به من اطمینان داد که با خرید ارز دیجیتال زندگی‌ام تکان می‌خورد. پدرم یک زمین در شهرستان فروخته و پولش را بین من و خواهرم تقسیم کرده بود. من به تصور اینکه پولم ظرف مدت کوتاهی چندبرابر می‌شود، آن را به مهدی دادم، اما او چند روز بعد غیبش زد و فهمیدم نه تنها از من که از چند نفر دیگر هم کلاهبرداری کرده و فراری شده طوری که هنوز دستگیر نشده است.

اما ماجرا فقط این نبود. یک هفته بعد از اینکه فهمیدم سرمایه‌ام از دست رفته، با پولی که از پدرم گرفته بودم، یک گوشی گران‌قیمت خریدم به امید اینکه وقتی گران‌تر شد، بفروشم. اما ۲ جوان موتورسوار آن را قاپیدند و فرار کردند.

یعنی این دو اتفاق موجب شد تا مالباخته تبدیل به سرکرده گروه سارقان شود؟

این‌ها تأثیر خیلی بدی در روحیه‌ام گذاشته بود. از سوی دیگر اجاره خانه‌ام عقب افتاده و صاحبخانه‌ام می‌خواست مرا از خانه بیرون کند. این اتفاقات دست به‌دست هم داد تا وارد راه خلاف شوم. با یک مجرم سابقه‌دار آشنا شدم و او به من آموزش سرقت داد، اما خب، نتوانستم دست به سرقت بزنم.

هربار که راهی سرقت می‌شدم و می‌خواستم آموزش‌هایی که یاد گرفتم را اجرا کنم، نمی‌توانستم. انگار این‌کاره نبودم و به همین دلیل دوباره رفتم سراغ مجرم سابقه‌دار. او برای آموزش سرقت ۱۰میلیون تومان از من پول گرفته بود و وقتی شنید من نمی‌توانم سرقت کنم، پیشنهاد داد تا سرکرده باند شوم و چند سارق استخدام کنم.

آن‌ها را چطور استخدام کردی؟

از طریق همان مجرم سابقه‌دار با چند جوان دهه هشتادی که بیکار بودند، آشنا شدم. خودم را یک مجرم حرفه‌ای جا زدم و آن‌ها برایم کار می‌کردند. من هم گوشی‌ها را می‌فروختم و وضعم رفته رفته داشت خوب می‌شد که دستگیر شدم.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->